Huoltotyöt kaupunkien ja kuntien piha-alueille

Huoltotyöt kaupunkien ja kuntien piha-alueille saat meiltä. Poistamme pihapuut koneellisesti tai kiipeilykaatona, ja siistimme alueen kaadetuista puista ja oksista. Tehtävät suoritamme niin, että sinun ei tarvitse murehtia mistään. Yhteistyökumppanina olemme turvallisia ja mutkattomia ammattilaisia, jotka tulevat hätiin silloinkin, kun ongelmapuut pääsevät yllättämään.

Pihapuiden poisto

Hoidamme puunkaadot pihasta tehokkaasti ja turvallisesti. Kun kyse on puista, meillä ei ole tapana jättää murehdittavaa muille. Kun annat meille tehtävän, me teemme sen. Piste.

Puunpoisto haastavasta paikasta 

Haastava paikka voi olla radanvarsi tai sähkölinja, jossa maasto on epätasaista ja vaikeakulkuista. Valitsemme kaatomenetelmän maaston mukaan ja poistamme puun turvallisesti.

Puunkaato kiipeilymenetelmällä 

Kiipeilykaadossa puu karsitaan pystyyn samalla, kun kiivetään ylöspäin. Alas tullessa runko pätkitään ja lopuksi jyrsitään kanto. 

Puunpoiston jälkityöt

Puunpoiston jälkeen huolehdimme kaadettujen puiden ja risujen poisviennistä. Emme jätä sotkuja. Voimme tehdä kaadetuista puista myös polttopuita tai haketta, jos niin sovitaan. Kaikki onnistuu.

Keskustellaan speksit kuntoon ja tehdään yhdessä sujuvaa yhteistyötä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.