Pihapuunkaatoa - Metsäkuutio Oy

Kaupunkimetsien metsänhoito- ja puunkorjuupalvelut

Kuntien ja kaupunkien omistuksessa metsät ovat usein paikallisten vilkkaassa virkistyskäytössä. Oikeaikainen ja ammattitaitoinen metsänhoito pitää metsät terveinä, monimuotoisina ja hyvinvoivina. Me toimimme yhteistyökumppanina tässä tärkeässä hommassa.

Puunkorjuu

Harvennamme kaupunkimametsiä poistamalla huonokuntoiset ja turvallisuutta vaarantavat puut, jotta metsässä on enemmän kasvutilaa. Palveluihimme kuuluvat avohakkuu, harvennushakkuu ja metsäkuljetus sekä energiapuunkorjuu, johon sisältyy nuoren metsän kunnostus, hakkuutähteiden metsäkuljetus ja vaakamittaus.

Metsänhoito

Metsänhoidon palvelumme käsittävät taimikonhoidon ja istutustyöt. Hoidamme taimikoita metsurityönä raivaamalla ja harventamalla ne kasvukuntoon. Istutamme uutta metsää oikeilla menetelmillä, jotka takaavat uudistuksen onnistumisen.

Puunpoiston erikoispalvelut

Kiipeilykaadot
Suoritamme kiipeilykaadot ammattitaidolla vailla pelkoa. Puu kaadetaan kiipeilymenetelmällä usein sillon, kun sähkölinjat, rakennukset ja puut ovat lähekkäin tai kaadettavan puun runko on kiero. 

Haastavien maastojen puunkorjuu
Hoidamme myös haastavien maastojen puunkorjuut. Radanvarsilla, sähkölinjoilla ja tienvarsilla maasto voi olla epätasaista ja vaikeakulkuista, jolloin oikeanlainen menetelmä ja ammattitaito on paikallaan.

Kokemuksemme takaa laadukkaan lopputuloksen. Mainittakoon, että yhteistyö kanssamme on suoraselkäistä ja mutkatonta tekemistä, sillä emme ole monimutkaisia tai laiskoja.

Palvelemme koko Suomen alueella sovitusti

Päätoimipisteemme on Keski-Suomi, koska täällä meidän heput ja koneet sijaitsevat. Yrityksille ja kunnille teemme isompia urakoita kuitenkin koko Suomen alueella. Sopimalla täältä tullaan mihin vaan.

Keskustellaan speksit kuntoon ja pidetään kaupunkimetsistä huolta yhdessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.