Puunkorjuu

Tehdään harventamalla
tiheämpää tuottoa sinulle,
metsänomistaja

Pistetään metsä kuntoon ja tuotot kohilleen

Älä jätä metsää yksin. Oman onnensa nojaan jätetty metsä kasvaa ylitiheäksi ja kapearunkoiseksi puustoksi. Metsä ei pysy terveenä, eikä arvokasta tukkiosuutta tule riittävästi. Investoimalla puunkorjuuseen saat samalla tuloja taskuusi. Hoidamme puunkorjuun tehokkaasti ja turvallisesti puolestasi.

Puunkorjuu

Tarkalla puun mittaamisella ja katkonnalla varmistetaan arvokkaan tukkiosuuden säilyminen ja tuottavat puukaupat. Metsäkuution ammattilaiset hoitavat puunkorjuun tehokkaasti ja turvallisesti. Puunkorjuu-palveluihin kuuluvat avohakkuu, harvennushakkuu ja metsäkuljetus sekä energiapuunkorjuu, johon sisältyy nuoren metsän kunnostus, hakkuutähteiden metsäkuljetus ja vaakamittaus. Kaikki työmme on tapaturma- ja vastuuvakuutettua, ja tekijämme ovat koulutettuja koneenkuljettajia.

Näin työ etenee

1. Yhteydenotto

Prosessi alkaa, kun otat meihin yhteyttä. Kartoitamme hieman tarvetta. Siitä pääsemme hyvään alkuun.

2. Arvioidaan hinta

Tietojen pohjalta voimme tehdä ensimmäisen arvion työn hinnasta. Yleensä tulemme käymään vielä paikan päällä ja teemme ilmaisen kartoituksen. Kartoituksen perusteella annamme hinta-arvion.

3. Tehdään kirjallinen sopimus

Sovitaan palveluun liittyvistä yksityiskohdista ja aikataulusta. Siitä tehdään kirjallinen sopimus, mihin lyödään puumerkit.

4. Hoidetaan homma

Tässä kohtaa hoidamme työn turvallisesti, ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Takataskusta löytyy tietenkin voimassaolevat tapaturma- ja vastuuvakuutukset.

5. Lähetämme laskun

Kun homma on hoidettu mallikkaasti, lähetämme laskun.

Miten puunkorjuun hinta muodostuu?

Puunkorjuun hinta määräytyy aina kohteen sijainnin, maaston, poistettavan puuston keskikoon sekä hoidettavan alueen koon mukaan. Voimme tehdä alustavan tarjouksen kyselyjen perusteella, mutta hinnoittelemme kohteen lopullisesti vasta paikan päällä, kun olemme arvioineet työn vaativuuden.

Hakkuusta on hyötyä!

Hoitamalla metsää hyvin ja harventamalla oikeaan aikaan lisäät metsästä saatavia tuloja. Hyville puille tulee antaa tilaa kasvaa ja siitä harvennuksessa on kyse. Terveet ja tuottavat metsät on kaikkien etu.

Milloin sopii harventaa?

Harvennushakkuu tehdään kaksi kertaa metsän elinkaaren aikana. Tilaa eka harvennus, kun puut ovat 20-30 vuotta ja toinen harvennus, kun puut täyttävät 35-50 vuotta. Liian aikaisin harvennusta ei kannata tehdä, jotta puut ehtivät kasvaa. Kun homma tehdään taas liian myöhään, metsässä on rykelmä heikkolaatuisia puita.

Tiesitkö, että Metsäkuution tekemiin töihin on mahdollista hakea myös rahoitusapua?

Santander Consumer Financen kautta voit hakea lainaa arkea helpottaviin hommiin, jotka tulevat nopeammin kuin seuraava palkkapäivä.

Ota yhteyttä

Niin Metsäkuutio vastaa, kuin sinne huutaa. Eli mitä kattavammin annat työstä tietoa, sitä paremmin pystymme palvelemaan.

Ota yhteyttä ja kerro puista tai metsästä, mitkä tarvitsee työtä. Kysymysten perusteella pystymme tekemään ensimmäisen hinta-arvion. Valitse ensin, minkä palvelun töitä tarvitset ja vastaa sen mukaan lomakkeen kysymyksiin. Löydät palveluiden kuvaukset Puunkorjuu-, Pihapuunkaato– ja Metsänhoito-sivuilta.

Antti Toljander • Puh. 045 116 4692
antti.toljander@metsakuutio.fi