Yrityksille

ERIKOISHAKKUUT
YRITYKSILLE JA KUNNILLE
HAASTAVIIN MAASTOIHIN

Haaste ei haittaa, kun on kunnon koneisto, kokemusta ja ammattitaitoa. Sitä meillä Metsäkuutiolla on. Olipa kyse sitten puuston poistosta infrarakentamisen yhteydessä tai hakkuusta radanvarsilla, sähkölinjan vieressä, tienvarressa tai taajamassa, hoidamme erikoishakkuut tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme myös metsänhoidon palveluita suuriin taajamametsiin.

Meidät tunnetaan ammattitaitoisena yhteistyökumppanina, jonka kanssa hommat toimivat, koska emme tee niistä monimutkaisia. Kanssamme pienemmät hakkuut ja suuremmat kokonaisuudet hoituvat kätevästi kokonaispalveluna. Kaikki työmme on tapaturma- ja vastuuvakuutettua.

Metsäkuutio palvelee koko Keski-Suomen alueella

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Jämsänkoski, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari.

Puuston poisto laajalta alueelta infrarakentamisen hankkeissa

Maansiirto- ja maanrakennustöissä tarvitaan usein laajan alueen raivaamista ennen kuin rakentaminen voi alkaa. Meillä Suomessa maastossa on lähes poikkeuksetta puustoa edessä. Hoidamme puuston poiston rakennushankkeiden tieltä huolellisesti sillä aikataululla, mikä sovitaan. Kaikista mutkattominta homma on suorittaa kustannustehokkaalla kokonaisurakoinnilla. Sitä suosittelemme lämpimästi. Oli kyseessä sitten energialaitoksen, tunneleiden, patojen, siltojen, satamarakenteiden, meluesteiden, jätevedenpuhdistamon tai muun infran rakentaminen, raivaamme esteet rakentamisen tieltä.

Suurten taajamametsien puunkorjuu- ja metsänhoitopalvelut

Kuntien ja kaupunkien omistuksessa metsät ovat usein paikallisten vilkkaassa virkistyskäytössä. Oikeaikainen metsänhoito pitää metsät terveinä, monimuotoisina ja hyvinvoivina. Tarjoamme puunkorjuu- ja metsänhoitopalveluita kaupungeille ja kunnille. Harvennamme taajamametsiä poistamalla huonokuntoiset ja turvallisuutta vaarantavat puut, jotta metsässä on enemmän kasvutilaa terveelle puustolle eivätkä vialliset puut ole harmiksi. Metsänhoidon palvelumme käsittävät taimikonhoidon ja istutustyöt.

Haastavien maastojen puunkorjuu

Hoidamme haastavien maastojen puunkorjuun ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Esimerkiksi radanvarsilla, sähkölinjoilla ja tienvarsilla maasto voi olla hyvin epätasaista ja vaikeakulkuista, jolloin oikeanlainen koneisto ja ammattikoneenkuljettajien ammattitaito on paikallaan. Kokemuksemme takaa yrityksellenne laadukkaan lopputuloksen. Mainittakoon, että yhteistyö kanssamme on suoraselkäistä ja mutkatonta tekemistä, sillä emme osaa olla monimutkaisia tai laiskoja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan speksit kuntoon ja tehdään yhdessä sujuva urakka!

Soita tai laita viesti Toljanderille:

Antti Toljander 045 116 4692 antti.toljander@metsakuutio.fi

Tai täytä tästä lomake

Otamme sen jälkeen yhteyttä, niin saamme tarpeesi kartoitettua ja hommat käyntiin!

Yrityspalvelut

"*" näyttää pakolliset kentät

Rastita ensin, mitä palvelua tarvitset
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.