Metsäkuutiolaisuus

Kusipäävapaa-alue

Kulttuurimme on kunnianhimoinen ja positiivinen tekemisen meininki.

Kulttuurimme on kunnianhimoinen ja positiivinen tekemisen meininki. Metsäkuutiolaiset ovat kovia tekijöitä, jotka eivät ainoastaan suorita hommia, vaan myös palvelevat asiakkaita. Se on tällä alalla vielä suhteellisen harvinaista.

Uskomme kovaan työhön, mukavuuteen ja nöyryyteen. Haluamme kehittyä ja haastamme totutut työtavat. Olemme nöyrästi parhaita siinä, mitä teemme. Siksi meillä pärjää parhaiten motivoituneet ja nälkäiset tekijät, jotka eivät ole kangistuneet vanhoihin kaavoihin. Me kun ei jakseta vääntää mitään “no kun näin on aina tehty” skeidaa sillon, kun se vanha tapa ei yksinkertaisesti toimi. Älkää vänkääjät tulko tänne. Tulkaa te, jotka haluatte tehdä työtänne suurella ylpeydellä.

Meillä koneet eivät tee työtä, vaikka niitä käytetäänkin. Ja vaikka ne ovat meillä erityisen hienot. Ihmiset sen työn tekevät ja siksi meille merkkaa paljon se, millaisia tyyppejä meillä on ja miten he voivat. Meidän porukassa kaikki hyväksytään omina persoonina ja otetaan mukaan. Jokaisella tekijällä on vastuu siitä, että töihin on mukava tulla ilmapiirin puolesta. Hyvä joukkuehenki on meillä huippuluokkaa ja halutaan, että se pysyykin priimana. Siksi meille ei pääse kuin hyvät tyypit ja tekijät.

Kusipäisyyteen suhtaudumme 100-prosenttisen kielteisesti.