Metsäkuutio & TMK

Metsäkuution kutsuhuuto TMK:n Konepäiville

Niin lyhyesti kuin mahdollista:
TMK Konepäivät Hankasalmella pe 19.11. klo 12 alkaen, osoitteessa Pieksämäentie 15. Metsäkuutio tarjoilee työnäytöksiä ja arvonnan. Kutsumme mukaan niin uudet kuin vanhat asiakkaat! Rento tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin.

Mitkä TMK:n Konepäivät ja mitä se meitä liikuttaa?

Hankasalmella sijaitsevalla TMK Energiakouran tehtaalla järjestetään toista kertaa TMK:n Konepäivät, missä mekin ollaan mukana.

Luvassa on melkoista spektaakkelia. On työnäytöksiä, koneita ja messutavaraa, konserttia, ilotulituksia ja tarjoiluja. Meidän työnäytös alkaa klo 13. Esitellään kolmella koneella pihapuunkaadot, hoitotyöt, koneellinen puunkorjuu ja energiapuun korjuu. Pistetään myös arvonta kehiin, jonka voittaja saa sellaisen palkinnon, että johan kannattaa tulla.

Kattauksessa on meidän lisäksi mm. Ponsse, Kesla, Valtra, Nisula, Kiho ja Versowood. Pääyhteistyökumppanina tapahtumassa on Jari-Pekka Hankasalmi -liikenneasema, joka mahdollistaa Joel Hallikaisen ja Kristiina Braskin livekonsertin ja ilotulituksen.

Mihin auton voi pistää?

Pieksämäentie 15,
41520 Hankasalmi
Tapahtuma järjestetään TMK:n tehtaalla Ysitien ja Pieksämäentien risteyksessä. Auton saa parkkiin Jari-Pekka Hankasalmi -liikenneaseman rekkaparkin taakse ja invapysäköinti on järjestetty TMK:n Showroomin eteen. Paikalla on pysäköintiohjaus.

Mitä siellä tapahtuu milloinkin?

Klo 12.00 Tapahtuma alkaa TMK:n toimitusjohtajan Tenho Koposen tervetulopuheella ja näytteilleasettajien esittelyillä.
Klo 13.00 Meidän työnäytöksiä tehtaan pihalla. Klo 13.00 lähtien ensimmäiset 500 vierailijaa saa Sibyllan ja Coca-Colan tarjoamat hodarit ja Coca-Cola Zerot.
Klo 14.00 Työnäytöksiä tehtaan vastakkaisella tontilla, tien toisella puolella. Klo 14 alkaen 500 ensimmäistä vierasta saa täytekakkukahvit Jari-Pekan kabinetissa.
Klo 15.30 Työnäytöksiä tehtaan pihalla.
Klo 16.30 Työnäytöksiä tehtaan vastakkaisella tontilla, tien toisella puolella.
Klo 18.00 Siirrytään ulkoa koneiden parista tehtaan sisätiloihin iltaohjelmaa kohti, jolloin Joel Hallikaisen ja Kristiina Braskin keikka alkaa.
Klo 19.30 Päivän loppuhuipennuksena ilotulitus

Joten ei muuta ku porukalla tämän vaikuttavuuden syleilyyn pe 19.11.!